HTML

Keletiember

A történeteim arról szólnak, hogy én hogyan vagyok spirituális. Milyen jelmezt hordok, milyennek látszik ebben a jelmezben a világ, milyen feladatokat kapok, és hogyan oldom vagy nem oldom meg őket. Az, hogy leírom segít nekem megérteni és feldolgozni az eseményeket. És persze kinevetni magamat, amikor nem sikerül. Mert ez az egésznek a lényege. Egyszer sikerül, egyszer nem. Amikor nem, akkor jót nevetünk az egészen, felállunk, leporoljuk magunkat és újra próbálkozunk. Ennyi az egész.

Friss topikok

  • Evelin Buri: Evi! Ne hagyd abba.. Soha!!! Ezentúl azt is írd meg, ha csak a sarki szatócsba mentek, kérlek :-)... (2013.10.10. 18:21) Hong Kong 4. nap
  • Evelin Buri: Drága Evikém! Először is nagyon boldog szülinapot kívánunk Neked utólag is; másodszor pedig szere... (2013.09.30. 21:19) Szülinapompomporom
  • majdnemember: Kacsacsőrű emlős, vagy hód :) (2013.09.02. 13:08) Táguló Világ
  • easylife: @Evelin Buri: Jajj, ez nagyon jól esik. Ebben az ingerszegény környezetben minden visszajelzés, am... (2013.08.26. 09:23) Búcsú Pekingtől
  • easylife: @Barna Anita: koszi Anita. zavarba hozol. :)de a rajzaidat szívesen látnám. bármilyet. (2013.08.23. 02:40) Kihívások napja

Címkék

Utolsó hét Kínában

2014.01.26. 17:02 easylife

Elérkezettnek látom az időd, hogy most már lezárjam a Kínáról szóló fejezetet itt a blogon is, és az életemben is. Egyrészt lassan elfelejtek mindent, amit írni akartam, másrészt folyton itt van előttem félkészen, mint egy elvarratlan szál. 

Tehát ott tartottam, hogy eltelt a veszedelmes éjszaka Hong Kongban és felvirradt remélhetőleg a hazaindulásunk napja. Reggel a leggyakrabban látogatott honlapjaim közé a Hong Kong obszervatórium mellé felkerült a Dél-Kína légitársaság hivatalos honlapja is. Nem nagyon izgattak akkor már minket sem az emeletes villamosok, sem a 12 lábas konténerek, sem a tájfun, csak az, hogy elindul e végre a repülőnk vagy nem. Bizakodásra adott okot, hogy 2 óra késéssel ugyan, de fel volt tüntetve a honlapon a gépünk. Előhúzkodtuk hát a bőröndből a legkevésbé koszos ruhánkat, majd kicsit megkopott lelkesedéssel vettünk újra búcsút mindentől. 

A reptéren gyorsan becsekkoltunk, hogy ha egyszer elindul az a gép, mi biztosan rajta legyünk, aztán elmentünk vásárolni. Imádom az ilyen feladatokat. Adott egységnyi mennyiségű fizetőeszköz egy adott ország adott devizanemében. Ebbe az országba 99%-os valószínűséggel soha az életbe nem fogsz visszajönni, tehát egységnyi idő alatt lehetőleg fillérre pontosan el kell költened. Igazi női munka. Annával annyira elkapott a gépszíj, hogy észre sem vettük a velünk tartózkodó hímneműeket. 

Norbi becsületesen helytállt. Ugyan meg kellett etetnie Fütikével a saját szendvicsén kívül még az Annáét is, aminek később egészségre és lélekre káros következményei lettek, de maradjunk a jól bevált anyuka mondásnál: Jobb ma egy biztos nyugodt óra, mint holnap négy bizonytalan.

Tehát bevásárolva

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://keletiember.blog.hu/api/trackback/id/tr625783575

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása